EN HÖSTKVÄLL INNAN TYSTNADEN Pjäser

Språk: Polska, Svenska

Skådespelare: 7 | Roller: 5 k , 2 m

#Dramatik för vuxna

Några människor samlas på en karg skärgårdsö långt ut i havsbandet, för en visning av ett hus som är till salu.
Ägaren är en ung kvinna som vill fly alla de konflikter med syskonen hon befarar att ett gemensamt ägande av fastigheten skulle leda till, men också de demoner som är förknippade med platsen.
Spekulanterna är en samling mycket olika personer med vitt skilda bakgrunder, dock med det gemensamt att deras intresse för det ensligt belägna huset tycks bottna i flykt snarare än längtan till något.
Vi möter den kroniskt sömnlöse nattklubbsägaren och hans unga hustru som vill komma bort från den hektiska tillvaron i staden för att hitta en nytändning i sitt trasiga äktenskap och ömsom grälar eller smiter undan visningen för att älska. En medelålders direktör och hans undergivna hustru letar efter en avskild plats för den vuxna dottern som ohjälpligt är på väg in i det själsliga mörker ingen av föräldrarna orkar befatta sig med. En bedagad fotomodell som förbittrad ser det oundvikliga åldrandets tecken hopa sig, raglar berusad och blodig efter efter ett fall mot klipporna in i församlingen.
Dessa omaka personer tvingas hela den följande kvällen och natten utstå varandras sällskap, då det dåliga vädret gjort det omöjligt för dem att ta sig tillbaka till fastlandet.

En stilsäker och omskakande pjäs i tre akter, brutalt avslöjande och djupt medkännande.