LIVET SUGER (Life Sucks) Pjäser

Översätting av:
Sverige

Språk: Engelska, Svenska

Skådespelare: 7 | Roller: 3 k , 4 m

#Dramatik för vuxna

#klassikerbearbetning

Typ efter Tjechovs Onkel Vanja.

Hjärtligt välkommen till en weekend på landet som landar i den stora frågan om huruvida man överhuvudtaget kan hoppas på kärleken eller om livet verkligen suger, och i så fall hela tiden eller bara då och då?

Vi möter Vanja och hans brorsdotter Sonia som sköter om en gård någonstans pålandsbygden. Gården är inte deras utan ägs av Sonias frånvarande pappa, den pompöstintellektuelle Professorn och hans betydligt yngre och skitsnygga fru Ella. Ett plötsligt besök av det olyckliga paret tänder gnistor och river upp sår och ställer snart allas liv på ända. Såväl Vanja som hans bäste vän Dr Aster är svårt förälskade i Ella. Sonia är i sin tur förälskad i Dr Aster, Babs (en hyfsat harmonisk krukmakare) sörjer en förlorad kärlek och Knipan (vars identitet är oklar) är även hon hopplöst förälskad i Ella. Ella själv är urless på män som förälskar sig i henne men är icke desto mindre attraherad av Dr Aster.

Aaron Posner är en av USA’s mest spelade dramatiker, och hans komedi Livet Suger (Life Sucks) gjorde stor succé i New York.