LIVSRUS Pjäser

En existentiell komedi för högstadiet om längtan efter dramatik i tillvaron, riktning i livet och modet att vara ärlig att vara ärlig om sin musiksmak.

På ett litet café i en liten stad utbryter panik när en anställd hittar en avhuggen tå i en räkmacka. Det visar sig dock att det inte är en tå, utan en havsanemon. Vilken tur… Vilken lättnad… Eller?… Kanske inte bara?
Så inleds Livsrus – en existentiell komedi om längtan efter dramatik i tillvaron, riktning i livet och modet att vara ärlig om sin musiksmak. Vi träffar Berit, som i tjugo år dragit största lasset i stadens frivilligverksamhet och känner att det är nog nu. Om Marco, som vill bli något mer än killen som blev kvar och jobbade på café men inte vet hur. Och om Sonja a.k.a. Sorrow eater, som spelar i ett black metalband men inte känner sig tillräckligt ond. De möts av en slump, som kommer att ha större inverkan på deras liv än någon kunnat ana.

Uruppförd på 4e teatern 2019.

”Livsrus är en underhållande och rolig föreställning som på ett lekfullt sätt guidar oss genom livets krumbukteroch fallgropar mot katharsis” VLT

#komedi  #existentiellt