Välkommen till Colombine Teaterförlag!

Välkommen till Colombine Teaterförlag!2023-04-11T18:01:04+02:00

Colombine Teaterförlag är en av Skandinaviens ledande teater-agenturer. I dagsläget representerar vi runt 300 dramatiker, översättare och tonsättare. Vi arbetar med att bevaka våra upphovspersoners rättigheter och att sprida deras verk, båda nationellt och internationellt.

Hos oss finns den nya svenska och nordiska dramatiken likväl som våra mest etablerade författare och översättare. Här finns stora delar av de framgångsrika svenska barn- och ungdomspjäserna. Hos oss hittar du också de intressantaste europeiska namnen, både klassikerna och de nyaste stjärnskotten!

Vi fungerar också som ett internationellt dramaturgiat för teatrarna runt om i Norden. Genom våra livliga kontakter med utländska författare och agenturer över hela världen håller vi oss à jour med den nya, internationella dramatiken och skickar ut den för läsning till teatrarna.

Välkommen att botanisera på vår hemsida – sök bland våra många pjäser och om du arbetar professionellt med teater är du välkommen att mejla en beställning på det du önskar läsa (för amatörrättigheter hänvisar vi till ATR och DramaDirekt).

Colombine Teaterförlag är beläget ett 1700-talshus i Gamla Stan i Stockholm. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss på Gaffelgränd!
Mejla till info@colombine.se eller ring 08-411 70 85 för en överenskommelse.

Hedda Krausz Sjögren, förlagschef