VI BESVARAR DITT SAMTAL SÅ SNART VI KAN Pjäser

Språk: Svenska

Skådespelare: 4 | Roller: 2 k , 2 m

#Dramatik för vuxna

På callcentret i Bastuträsk lunkar allting på i makligt tempo. Man gör jobbet, men med rikliga kaffepauser. Man säljer, men inte mer än nödvändigt. Så när någon ur personalen ska skickas på fortbildning är alla måttligt sugna. Att de till slut bestämmer att Lisa ska åka beror mest på att hon som vanligt är försenad och inte finns på plats för att säga emot.

Dessvärre får de strax därefter veta att kursen är till för att utbilda dem inför en säljtävling mellan alla kontor i Sverige – där förlorarna läggs ner. Plötsligt står och faller deras tillvaro med den kroniskt oambitiösa Lisa. Hon återvänder förvisso från kursen med ett imponerande diplom, men marknadsföringsmetoderna hon efter mycket tjat går med på att lära ut är minst sagt okonventionella. Har hon verkligen fattat säljtekniken? Har hon ens gått rätt kurs? Allt eftersom förvirringen ökar och konkurrensen hårdnar så utvecklar den tidigare så loja personalgruppen sidor som får Flugornas Herre att likna ett kafferep.

’Vi besvarar ditt samtal så snart vi kan’ är en rolig, drastisk pjäs för alla som någon gång morrat tyst för sig själva över en påflugen telefonförsäljare eller frågat sig vad som egentligen driver den där jobbiga människan i andra änden av luren. / Ur Västerbottensteaterns presentation

”En berörande musikteater i tiden.” Norran
”… fångar träffsäkert, med humorn som verktyg, otryggheten i dagens arbetsliv. ”/ Nummer.se